22/11/10

Festa de la Castanyera 4 anys

Com tots els anys, a mitat de novembre, celebrem la festa de la Castanyera. Gràcies a la col·laboració de les famílies i a la implicació de tot el cicle d'Educació Infantil i als companys/es del centre, realitzem una bonica festa amb els xiquets i xiquetes d'Infantil.
Durant el mes de novembre, treballem diverses activitats entorn d'esta festa: Contem el conte de la castanyera, com va vestida, treballem la cançó de la castanyera, coneixem els personatges del conte (La Castanyera, El Gegant del Castanyer, Marrameu). A més, treballem els fruits de la tardor, els fruits carnosos diferenciant-los dels fruites seques també típiques d'esta estació.
Amb l'ajuda de les famílies fem les mesures per a guardar les castanyes. Decorem una gran taula en la qual els xiquets i xiquetes poden visitar a les Castanyeras i veure tots estos fruits: avellanes, anous, carabassa, moniato, cacauets, i com no podia ser de cap altra manera, les castanyeres torren castanyes que després menjarem.
Els xiquets i xiquetes també vénen disfressats de castanyers i castanyeres, amb disfresses genials i amb molta imaginació de les famílies.
Moltes gràcies a tot el centre i a totes les famílies que ens ajuden cada any a celebrar esta festa.

5 comentarios:

Carmen dijo...

¡¡Vaya castañeras!!! y ¿Castañeros?
Bueno... como se diga. Están guapísimas.
Y lo pasaron genial por lo que he visto.
Un saludo desde Aula de Infantil

Unknown dijo...

jajajaja, sí nos lo pasamos muy bien todos, sobre todo y lo más importante, los niños y las mamis que colaboraron. Muchas gracias

Maila dijo...

Que guapisimos que van!!, parecen abueletes de verdad, jejeje,
un saludo

Maria dijo...

Hola! m'encanta el treball que fas a classe...
Pel que veig a les fotos els alumnes fan el més important a esta edat, que es gaudir amb l'escola.
Soc una mestra d'infantil i m'agradaria estar en contacte amb tu per poder preguntarte moltes coses relacionades amb la nostra feina i poder compartir materials amb tu. Si estas d'acord de possar-te en contacte amb mi, aquest és el meu correu: alemany47@hotmail.com
Un abraç des de Vila-real.

Unknown dijo...

clar que sí podem estar en contacte, estic molt d'acord en tú i així pensem que té que ser l'educació infantil, el millor moment de la vida del xiquet i xiqueta; Gaudir, experimentar, manipular, jugar,... i descobrir, fent persones amb valors molt importants en aquesta vida, com és el gaudir i respetar a l'altre. Moltes gràcies per tot.
El nostre correu es peixet10@gmail.com