4/11/10

Maleta Viatgera de l'abecedari

Enguany començarem un nou projecte, un nou viatge a les cases dels nostres xiquets i xiquetes amb una nova Maleta Viatgera. Esta vegada, la maleta va anar relacionada amb l'abecedari. En ella, hem confeccionat un llibre d'endevinalles, hem trobat un Abecedari en rodolins del blog "Què fem hui en el col·le", llibres com: Aprenc l'abecedari amb endevinalles, d'Olga Xirinachs, l'abecedari, de Roser Ros i Mª Àngels Comellam, de a a la Z: abecedari poètic de Carles Cano, puzles amb l'abecedari,... i un llibre amb les lletres que cada família decorarà al seu gust, els xiquets i xiquetes realitzaran dibuixos o els buscaran, tots ells que comencen o que continguen la lletra que els visita. A més, poden col·locar diferents objectes que continguen eixa lletra i omplir la maleta amb eixos objectes.
Vos deixem una mostra del llibre d'endevinalles de les lletres en valencià, confeccionat per nosaltres. Moltes d'elles són endevinalles populars i altres inventades.
Esperem que siga profitós per a les vostres aules.


1 comentario:

Libretas de Colores dijo...

Me ha encantado. Está precioso este trabajo. Bueno, en realidad, todo el blog, pero este me ha llamado la atención en especial. Felicidades.