9/5/11

Parts del cos

cEstem treballant el cos humà i, que millor manera de descobrir les parts del nostre cos en nosaltres mateixos. Hem fet un vocabulari de les parts del cos amb les fotos dels xiquets i xiquetes de la classe i, este es el resultat.

Parts Del Cos

8/5/11

Granja Escola

Com venim fent molts anys, ja ha arribat el dia en què ens n'anem d'excursió a un parc educatiu en Nàquera (València). L'experiència ha sigut molt grata, com sempre. Els xiquets i xiquetes han disfrutat moltíssim. Algun dels xiquets i xiquetes no havien eixit mai a passar una nit fora de les seues cases, altres ja van vindre l'any passat i van viure esta gran experiència amb tan sols 3 anyets.  Han sigut tots uns grans campions, se l'han passat fenomenal i, com no, a esta gran experiència ha vingut el nostre amic Platero, que ha disfrutat tant com els xiquets i xiquetes, acompanyant-los en esta nova aventura.
Gràcies als xiquets i xiquetes ha resultat una activitat apassionant per a ells i, com no, moltíssimes gràcies a les famílies per confiar en nosaltres i fer realitat els somnis dels nostres peques.